ÓÕËËÏÃÏÓ ÅÊÐ/KÙÍ Ð.Å.

¼λους τους Εκπ/κους Π.Ε. μÝλη του Συλλüγου μας

ΘÝμα 1ο: ΑναβολÞ Ýκτακτης ΓενικÞς ΣυνÝλευσης για τις 5 Μαρτßου 2012

ΣυνÜδελφοι και συναδÝλφισσες,

Η ληστεßα του λαοý μας συνεχßζεται με τη «νÝα» δανειακÞ σýμβαση. Η βαρβαρüτητα που βιþνουν οι Ýλληνες πολßτες και ιδιαßτερα τα χαμηλüτερα οικονομικÜ στρþματα δεν Ýχει τελειωμü. Οι Ýλληνες εργαζüμενοι και οι συνταξιοýχοι βιþνουν καταστÜσεις οικονομικÞς εξαθλßωσης,  βλÝποντας τις αποδοχÝς τους να εξανεμßζονται και ταυτüχρονα νÝοι φüροι και  χαρÜτσια να απειλοýν την προσωπικÞ και οικογενειακÞ τους επιβßωση.

Η Εκπαßδευση στην πατρßδα μας εßναι το μεγÜλο θýμα των μνημονιακþν πολιτικþν βιþνοντας μια πρωτοφανÞ περßοδο üπου ακüμη και «αυτονüητες ανÜγκες» Ýχουν μπει στη μÝγγενη των περικοπþν (χωρßς βιβλßα μÝχρι το ΦλεβÜρη, χωρßς θÝρμανση στην καρδιÜ του χειμþνα, Εκπαιδευτικοß που εßναι αναγκασμÝνοι να αγορÜζουν ακüμη και τις κιμωλßες).

Ο Ýλληνας Εκπαιδευτικüς, για πολλÜ χρüνια ο χειρüτερα αμειβüμενος δημüσιος υπÜλληλος, Ýχει υποβαθμιστεß ακüμη περισσüτερο. Ο μισθüς των 630€ του νÝου Εκπαιδευτικοý μüνο ως προνοιακü επßδομα μπορεß να χαρακτηριστεß και üχι ως αποδοχÝς για αξιοπρεπÞ διαβßωση.

Ταυτüχρονα δεκÜδες τιμωρητικÝς διατÜξεις κÜνουν ακüμη δυσκολüτερη τη ζωÞ των Εκπαιδευτικþν (2ετÞς υποχρεωτικÞ παραμονÞ στην οργανικÞ, περιορισμÝνες μεταθÝσεις και αποσπÜσεις, αναστολÞ των μισθολογικþν και βαθμολογικþν προαγωγþν, συνÝχιση της επιστημονικÞς υποβÜθμισης, απουσßα ουσιαστικÞς και οργανωμÝνης επιμüρφωσης κ.Ü.).

Ας προετοιμαζüμαστε συνÜδελφοι και συναδÝλφισσες για μακρüχρονους, επßμονους και ßσως επßπονους αγþνες που θα κληθοýμε Üμεσα να δþσουμε.

Η προγραμματισμÝνη Ýκτακτη ΓενικÞ ΣυνÝλευση του Συλλüγου μας για τις 29/2/2012 αναβÜλλεται λüγω των προγραμματισμÝνων εκδηλþσεων για την ημÝρα εκεßνη και θα πραγματοποιηθεß τελικÜ τη ΔευτÝρα 5/3/2012 στις 7:00 μ.μ. στο 12ο Δημοτικü Σχολεßο Χαλανδρßου (ΤαûγÝτου και Ολýμπου).

ΘÝμα 2ο: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ    Α.Δ.Ε.Δ.Υ. & Γ.Σ.Ε.Ε.  - 29 /2/2012    -ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑÚΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

Την ΤετÜρτη 29/02, στο πλαßσιο της τρßωρης πανελλαδικÞς πανεργατικÞς στÜσης εργασßας απü τις 12:00 μÝχρι τις 15:00, καλοýμαστε üλοι και üλες σε συγκÝντρωση διαμαρτυρßας στη 1:30 μ.μ. στα γραφεßα της Ε.Ε. στην ΑθÞνα (Βασιλßσσης Σοφßας 2) και στις 6:00 μ.μ. καλοýμαστε σε συγκÝντρωση στο Σýνταγμα.

ΘÝμα 3ο: ΕκδÞλωση – ΣυζÞτηση  7/3/2012

ΝΕΟ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ –ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΕΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Το Δ. Σ. του Συλλüγου Εκπαιδευτικþν Π. Ε. «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ» καλεß τα μÝλη του σε εκδÞλωση συζÞτηση σχετικÜ με το νÝο ενιαßο μισθολüγιο – βαθμολüγιο των Δημοσßων υπαλλÞλων και τις συνταξιοδοτικÝς και ασφαλιστικÝς ρυθμßσεις που επÝρχονται με την εφαρμογÞ του, ýστερα απü την ψÞφιση του νüμου 4024/2011.

ΤΕΤΑΡΤΗ   07–3–2012 þρα 19:00  -  ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ            [ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 55-ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ"]

ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

ΡΩΜΑΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Εργατολüγος – πρþην ειδικüς συνεργÜτης ΑΔΕΔΥ)

ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Εκπαιδευτικüς – Ειδικüς συνεργÜτης Δ.Ο.Ε.)

ΚΑΛΛΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (Εκπαιδευτικüς – ΜÝλος Γ. Σ. της ΑΔΕΔΥ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

18:45 – 19:00 ΠροσÝλευση – υποδοχÞ κοινοý

19:00 – 19:15 ΕισÞγηση απü το Δ. Σ. του Συλλüγου σχετικÞ με το θÝμα της εκδÞλωσης – συζÞτησης και προσφþνηση των καλεσμÝνων ομιλητþν στην εκδÞλωση.

19:15 – 20:15 ΤοποθετÞσεις (20 λεπτþν) των προσκεκλημÝνων ομιλητþν της εκδÞλωσης (η σειρÜ τοποθÝτησης των τριþν ομιλητþν θα κανονιστεß επß τüπου μεταξý τους).

20:15 – 21:30 ΕρωτÞσεις – τοποθετÞσεις κοινοý (2 λεπτþν) και απαντÞσεις των ομιλητþν σε ολιγüλεπτη δευτερολογßα τους.

ΘÝμα 4ο : ΕτÞσια εκδÞλωση συλλüγου

¼πως Ýχετε Þδη ενημερωθεß, θα πραγματοποιηθεß συνεστßαση του συλλüγου στην μουσικÞ ταβÝρνα «ΕΛΑΦΟΚΥΝΗΓΟΣ» [Περ. Σταýρου 5 ΦιλοθÝη], την ΠαρασκευÞ 16-3-2012.

ΤιμÞ πρüσκλησης 16€ [πλÞρες μενοý & ποτÜ].

Σας ενημερþνουμε üτι υπÜρχει περιορισμÝνος αριθμüς προσκλÞσεων και θα πρÝπει οι ενδιαφερüμενοι να απευθυνθοýν Üμεσα στα μÝλη του Διοικητικοý Συμβουλßου για την παραλαβÞ και εξüφληση των προσκλÞσεων.