ÓÕËËÏÃÏÓ ÅÊÐ/KÙÍ Ð.Å.

Προς:

¼λους τους Εκπ/κους Π.Ε. μÝλη του Συλλüγου μας

ΘΕΜΑ 1o: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ

Η Πρωτοβουλßα ΕνÜντια στο Φασισμü (Β/Α ΑττικÞς) καλεß τους συλλüγους και τα σωματεßα των περιοχþν της Β/Α ΑττικÞς, (μεταξý αυτþν συλλüγους γονÝων και κηδεμüνων, σωματεßα εργαζομÝνων στους δÞμους, την τοπικÞ ΕΛΜΕ, συλλüγους διδασκüντων σε δημοτικÜ και νηπιαγωγεßα), αλλÜ και ξεχωριστÜ κÜθε εργαζüμενο/η, Üνεργο/η, νÝο και νÝα, να συμμετÜσχουν, να σταθοýν αλληλÝγγυοι και να στηρßξουν με üποιον τρüπο μποροýν το Αντιφασιστικü ΔιÞμερο που θα λÜβει χþρα στο Χολαργü στις 6 και 7 Οκτþβρη.

Η προσπÜθεια αυτÞ Ýχει στüχο να στεßλει Ýνα ηχηρü μÞνυμα σε üλους üτι δε θα επιτρÝψουμε την Üνοδο του φασισμοý στις περιοχÝς μας και γενικÜ. Κüντρα στα καθεστωτικÜ ΜΜΕ που στα πλαßσια της ρητορικÞς του «κινδýνου για τη δημοκρατßα» τους ενισχýουν ακüμα περισσüτερο, κüντρα στην κυβÝρνηση που Ýχει μετατοπßσει την πολιτικÞ ατζÝντα ακριβþς στα ζητÞματα που αποτελοýν βοýτυρο στο ψωμß των φασιστþν, κüντρα στις Üθλιες ρατσιστικÝς και επικοινωνιακÝς πρωτοβουλßες των συσσιτßων και των αιμοδοσιþν μüνο για ¸λληνες, εμεßς απαντÜμε με αλληλεγγýη και αποφασιστικüτητα «¸ξω οι φασßστες απ¢ τις γειτονιÝς» και «¸λληνες και ξÝνοι εργÜτες ενωμÝνοι».

Το Αντιφασιστικü ΔιÞμερο σκοπεýουμε να περιλαμβÜνει ποικßλες εκδηλþσεις, συζητÞσεις, συναυλßες, πολιτιστικÜ δρþμενα. Σκοπü Ýχει να προσελκýσει το λαü και τη νεολαßα των περιοχþν μας, ιδιαßτερα τους μαθητÝς, αφοý εκεß συναντÜται συχνÜ το φαινüμενο να καπηλεýονται οι φασßστες τη δικαιολογημÝνη οργÞ τους για το σýστημα και την κυρßαρχη πολιτικÞ, να πατÜνε πÜνω στη φυσιολογικÞ απειρßα και Ýλλειψη βιωμÜτων και αναγνωσμÜτων τους, να τους πουλÜνε μια ψευδÞ αßσθηση υπεροχÞς üτι δÞθεν «μετρÜνε» στο δρüμο και να τους ποτßζουν με το δηλητÞριο του φασισμοý και του ρατσισμοý.

Το Δ.Σ. του συλλüγου μας συμμετÝχει και στηρßζει τις προσπÜθειες κατÜ του φασισμοý με üποια μορφÞ κι αν εκδηλþνεται. Προτεßνουμε στους συναδÝλφους να πραγματοποιÞσουν δρÜσεις στα σχολεßα τους και στις τÜξεις του με αντιφασιστικü και αντιρατσιστικü περιεχüμενο τις οποßες μποροýν, αν θÝλουν, να τις παρουσιÜσουν στο διÞμερο.

«Το φασισμü βαθιÜ κατÜλαβÝ τον, δε θα πεθÜνει μüνος, τσÜκισÝ τον»

Πρωτοβουλßα ενÜντια στο φασισμü (Β/Α ΑττικÞς)

ΚÜθε Τρßτη στις 20:00 στο προαýλιο του Δημαρχεßου Χολαργοý

e-mail: antifasistes.antifasistries@gmail.com

ΘΕΜΑ 2o: ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΟ (ΕΠΩΝΥΜΑ Þ ΑΝΩΝΥΜΑ) ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.