ÓÕËËÏÃÏÓ ÅÊÐ/KÙÍ Ð.Å.

Ðñïò: ¼ëïõò ôïõò Åêð/êïõò Ð.Å. ìÝëç ôïõ Óõëëüãïõ ìáò

ΘÝμα: Επßσχεση εργασßα αναπληρωτþν μÝσω ΕΣΠΑ

ΣυναδÝλφισσες, συνÜδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλüγου μας καταγγÝλλει το Υπουργεßο Παιδεßας για το γεγονüς üτι μια ακüμα φορÜ οι αναπληρωτÝς που προσλÞφθηκαν μÝσω ΕΣΠΑ παραμÝνουν απλÞρωτοι (δεδουλευμÝνα Ιανουαρßου – Φεβρουαρßου) και καλεß τις συναδÝλφους και τους συναδÝλφους αναπληρωτÝς ΕΣΠΑ να προβοýν σε επßσχεση εργασßας.

ΕπισυνÜπτουμε την εξþδικη δÞλωση επßσχεσης εργασßας και καλοýμε τις συναδÝλφους και τους συναδÝλφους να τη συμπληρþσουν και να την καταθÝσουν την ΠαρασκευÞ 18 Μαρτßου 2011, στις 08:15 το πρωß, στην Β´ Διεýθυνση Π.Ε ΑθÞνας, Μεσογεßων 448, Αγßα ΠαρασκευÞ, μαζß με το Δ.Σ. του Συλλüγου, το οποßο θα κÜνει παρÜσταση διαμαρτυρßας για το θÝμα αυτü.

(Παρακαλοýνται οι διευθυντÝς/τριες των σχολεßων να ενημερþσουν τους αναπληρωτÝς/ες ΕΣΠΑ των σχολεßων τους)

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Του/της)……………………………………………………………..………………….…………..,

εκπ/κοý κλÜδου………………….,

κατοßκου……………………………………………………………………………………….….………..

ΠΡΟΣ

Το Υπουργεßο Παιδεßας Δια Βßου ΜÜθησης και ΘρησκευμÜτων, üπως εκπροσωπεßται στην υπü κρßση περßπτωση.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Κατ’ αρχÞν διαμαρτýρομαι και με την παροýσα για τη στÜση της υπηρεσßας μου απÝναντß μου και μÜλιστα στην αρχÞ της εργασιακÞς μας σχÝσης, αφοý ενþ μου Ýχουν ανατεθεß καθÞκοντα διδασκαλßας και ενþ προσφÝρω ανελλιπþς τις υπηρεσßες μου, καθυστερεßτε εντελþς παρÜνομα, αντισυμβατικÜ και αδικαιολüγητα την καταβολÞ των αποδοχþν μου απü……………………………….………………..

ΕπειδÞ η πιο πÜνω κατÜσταση μου Ýχει δημιουργÞσει προβλÞματα επιβßωσης, καθüσον στεροýμαι οιωνδÞποτε Üλλων πüρων και το μοναδικü και κýριο εισüδημÜ μου προÝρχεται απü αυτÞ μου την εργασßα και δεν μπορþ να καλýψω οýτε τις βασικÝς βιοτικÝς μου ανÜγκες.

ΓIA TOYΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με τη ρητÞ επιφýλαξη κÜθε νüμιμου δικαιþματüς μου.

ΔΗΛΩΝΩ

¼τι ασκþ το δικαßωμÜ μου για επßσχεση εργασßας, Üρα απÝχω απü τα καθÞκοντÜ μου, απü 16/12/2010 και μÝχρις üτου μου καταβληθοýν üλες οι καθυστεροýμενες αποδοχÝς μου, σýμφωνα με το Üρθρο 325 Α.Κ. Εξυπακοýεται üτι εßμαι πÜντοτε και ανÜ πÜσα στιγμÞ στη διÜθεση της Υπηρεσßας, πρüθυμος/η και Ýτοιμος/η να παρÜσχω εκ νÝου την εργασßα μου, ευθýς ως μου καταβληθοýν üλες οι νüμιμες αποδοχÝς μου, συμπεριλαμβανομÝνων και αυτþν του χρüνου της επßσχεσης εργασßας, ειδοποιþντας με σχετικÜ για την Üρση της υπερημερßας Σας.

Αγßα ΠαρασκευÞ 18/3/2011

Ο/Η ΔΗΛ…………