ÓÕËËÏÃÏÓ ÅÊÐ/KÙÍ Ð.Å.

¼λους τους Εκπ/κους Π.Ε. μÝλη του Συλλüγου μας

Κοιν.: ΔΟΕ

ΘÝμα: ΕθελοντικÞ Αιμοδοσßα την ΠÝμπτη 19 ΜαÀου 2011

Σας ενημερþνουμε üτι η εθελοντικÞ αιμοδοσßα που θα πραγματοποιÞσει ο Σýλλογος μας σε συνεργασßα με το νοσοκομεßο ΑγλαÀα Κυριακοý θα διεξαχθεß στις 19 ΜαÀου 2011, ημÝρα ΠÝμπτη, στο 13° Δημοτικü Σχολεßο Χαλανδρßου, Ολýμπου 13 και Ηλεßας και þρα 9.00-13.30 μ.μ.

Παρακαλοýμε τις συναδÝλφισσες και τους συναδÝλφους που δεν θα προσÝλθουν στην εθελοντικÞ αιμοδοσßα να διευκολýνουν τους αιμοδüτες στο Ýργο τους, δεδομÝνου üτι το αßμα που προσφÝρουν πιθανüν να χρειαστεß και σε μας.

Ενημερþνουμε üτι οι συνÜδελφοι που θα προσÝλθουν στην αιμοδοσßα θα λÜβουν σχετικÞ βεβαßωση του Συλλüγου μας.

Επßσης σας ενημερþνουμε üτι ο ΝÝος Δημοσιοûπαλληλικüς Κþδικας στο ¶ρθρο 50 παρ. 5 σχετικÜ με την εθελοντικÞ αιμοδοσßα ορßζει: «ΥπÜλληλος ο οποßος ανταποκρßνεται σε πρüσκληση απü υπηρεσßα αιμοληψßας για κÜλυψη Ýκτακτης ανÜγκης, καθþς και υπÜλληλος ο οποßος μετÝχει σε οργανωμÝνη ομαδικÞ αιμοληψßα δικαιοýται ειδικÞς Üδειας απουσßας, με πλÞρεις αποδοχÝς, δýο (2) ημερþν». ΕπομÝνως κÜθε συνÜδελφος δικαιοýται 2 μÝρες Üδεια.