ÓÕËËÏÃÏÓ ÅÊÐ/KÙÍ Ð.Å.

Ðñïò: ¼ëïõò ôïõò Åêð/êïõò Ð.Å. ìÝëç ôïõ Óõëëüãïõ ìáò

ΘÝμα: Λειτουργßα ΟμÜδων του Συλλüγου μας

ΣυναδÝλφισσες, ΣυνÜδελφοι,

Σας καλοýμε να συμμετÜσχετε στις ομÜδες που λειτοýργησαν πÝρσι και θα ξαναλειτουργÞσουν και φÝτος.

1) ΟΜΑΔΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ & ΛΑÚΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

Στη ομÜδα αυτÞ γßνονται ΔΩΡΕΑΝ μαθÞματα παραδοσιακþν και λαúκþν χορþν. Στη ομÜδα αυτÞ μποροýν να συμμετÜσχουν üποιοι συνÜδελφοι μÝλη του Συλλüγου μας επιθυμοýν.

Τα μαθÞματα γßνονται στο 5ο Δημοτικü Σχολεßο Χαλανδρßου (Μεταμορφþσεως & Βριλησσßων 2) κÜθε ΔευτÝρα 8:00 Ýως 9:30 και κÜθε ΠÝμπτη 7:00 Ýως 8:30 το βρÜδυ.

Δηλþστε συμμετοχÞ στα μÝλη του Δ.Σ. Η πρþτη συνÜντηση θα γßνει τη ΔευτÝρα 14 Φεβρουαρßου 2011.

2) ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Καλοýνται üλοι οι συναδÝλφοι που εργÜζονται σε ΤμÞματα ¸νταξης Δημοτικþν και Νηπιαγωγεßων σε συνÜντηση την ΤετÜρτη 16 Φεβρουαρßου 2011 þρα 07.00 το βρÜδυ στο 5° Δημοτικü Σχολεßο Χαλανδρßου.

Η συνÜντηση, ως πρþτη αυτÞς της συνδικαλιστικÞς χρονιÜς, θα κÜνει τον προγραμματισμü για το Ýργο που θα μπορÝσει να υλοποιÞσει μελλοντικÜ η ομÜδα.

3) ΟΜΑΔΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Καλοýνται επßσης σε συνεδρßαση τα μÝλη της ΟμÜδας ΜουσικÞς, αλλÜ και üποιοι Üλλοι συνÜδελφοι τραγουδοýν Þ παßζουν κÜποιο üργανο και επιθυμοýν να συμμετÜσχουν, την ΠÝμπτη 17 Φεβρουαρßου 2011 στις 7:00 το βρÜδυ στο 3ο – 15ο Δημοτικü Σχολεßο Χαλανδρßου þστε να αποφασßσουν για το φετινü προγραμματισμü του Ýργου τους.