Το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

στις εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών « Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ » για αντιπροσώπους για την 91η Γ.Σ. της ΔΟΕ

Βαμβακούση Μαρουλία      Πληροφορικής  (2ο Δ.Σχ. Αγ. Παρασκευής)

Βουγιουκλάκη Γιώτα             Δασκάλα (10ο  Δ.Σχ. Χαλανδρίου)

Γεωργίου Μαρία                    Αναπληρώτρια  Παράλληλη Στήριξη (3ο Δ.Σχ. Χολαργού)

Γιανναρά Γεωργία                  Δασκάλα (8ο Δ.Σχ. Αγ. Παρασκευής)

Καζαντζής Βασίλης                Θεατρολόγος (3ο-4ο  Δ.Σχ. Βριλησσίων)

Κοντάκου Νίκη                       Αναπληρώτρια Παράλ. Στήριξη (14 ο Δ.Σχ. Χαλανδρίου)

Κυριαζοπούλου Εύα              Δασκάλα  (14ο Δ.Σχ. Χαλανδρίου)

Λιάπης Τάσος                         Γυμναστής (2ο Δ.Σχ. Βριλησσίων)

Μουστάκη Σαρίτα                  Νηπιαγωγός   (2ο νηπ. Παπάγου)

Μυρωτή Πόπη                        Δασκάλα   (1ο Δ.Σχ. Χολαργού)

Παπακώστας Γιώργος           Γυμναστής  (3ο Δ.Σχ. Βριλησσίων)

Σαρδέλης Κώστας                  Δάσκαλος  (5ο Δ.Σχ. Βριλησσίων)

Τζιαμπίρη Ελένη                    Αναπληρώτρια Παράλ. Στήριξη (2ο Δ.Σχ. Παπάγου)

Στις 16 Ιουνίου  Ψηφίζουμε Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 91Η ΓΣ ΤΗΣ ΔΟΕ

Γιατί η ψήφος στην Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών είναι καθαρή θέση αντίστασης απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση. Κατατίθεται στους αγώνες και τις διεκδικήσεις του κλάδου.

Γιατί πρωτοστατήσαμε σε κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα του κλάδου, απέναντι σε μια πολιτική που θεωρεί τις ανάγκες μας ως «κόστος» και την ίδια ώρα δίνει απλόχερα δισεκατομμύρια σε «πράσινους και ψηφιακούς» ομίλους. Η στάση μας ήταν και είναι ενιαία παντού σε όλα τα σωματεία, στην δευτεροβάθμια και πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Γιατί χρειαζόμαστε ένα κίνημα, οργανωμένο, άφοβο, μαζικό, με θέσεις που θα αποκαλύπτουν το χαρακτήρα των αντιεκπαιδευτικών μέτρων και με αιτήματα που θα ακουμπάνε στις σύγχρονες ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών. Με σωματεία ζωντανά, μαχητικά που θα λειτουργούν με δια ζώσης διαδικασίες, που θα απορρίπτουν κάθε κρατική – εργοδοτική παρέμβαση που επιχειρείται με το ν.Χατζηδάκη αλλά και προηγούμενους αντεργατικούς νόμους.

Γιατί χρειαζόμαστε κίνημα που θα επιδιώκει τη συμπόρευση και τη συμμαχία με τους γονείς και τους μαθητές, με όλους τους κλάδους εργαζομένων. Για να έχουμε αγώνες ανυποχώρητους όπως στην efood, στο λιμάνι, στη Λάρκο και όχι να παζαρεύει τι θα χάσουμε όπως κάνει η πλειοψηφία στην ΔΟΕ.

Για Ομοσπονδία που δεν θα εξωραΐζει την κυβέρνηση, δεν θα αποτελεί όχημα για κυβερνητικές εναλλαγές, δεν θα γίνεται το μακρύ χέρι της διοίκησης μέσα στα σωματεία. Δεν θα πραγματοποιεί αγώνες, που ίσα – ίσα θα «γρατζουνούν» έναν υπουργό ή μια κυβέρνηση σπέρνοντας αυταπάτες ότι με έναν καλύτερο κυβερνητικό διαχειριστή ή κάποιο «σωτήρα» θα δοθούν λύσεις στα προβλήματα μας.

Οι εκλεγμένοι με την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών έχουμε δώσει εξετάσεις στην Ομοσπονδία και στα σωματεία, είτε ως πλειοψηφία, είτε ως μειοψηφία. Καταθέσαμε αγωνιστικές προτάσεις για όλα τα ζητήματα, τις παλέψαμε στην πράξη. Συμβάλλαμε στην επιτυχία όλων των μεγάλων απεργιακών κινητοποιήσεων και συλλαλητηρίων.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ-ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ!!