Τη Δευτέρα 4/2 στην Περιφέρεια Αττικής η συνέχεια: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Μετά την παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας από τους Συλλογους Εκπ/κών Π.Ε. ΠΕΡΙΚΛΗΣ, ΣΕΦΕΡΗΣ, και ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και εκπροσώπους της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής και ΔΣ Συλλόγων Γονέων, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου, με αίτημα την κάλυψη των κενών που υπάρχουν στα σχολεία της περιοχής μας και απαιτήσαμε να δοθεί άμεση λύση.

Αναδεικνύεται για πολλοστή φορά η αναγκαιότητα για μαζικούς μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών, με μονιμοποίηση όλων των συναδέλφων που υπηρετούν χρόνια τώρα ως αναπληρωτές, για να καλυφθούν μόνιμα τα χιλιάδες κενά στα σχολεία και επιπλέον για να καλύπτονται και τα κενά που προέρχονται από αναρρωτικές άδειες.
Απαιτούμε να καλυφθούν ΤΩΡΑ όλα τα κενά, χωρίς να επιχειρηθεί μεταβολή στη λειτουργία του υπόλοιπου προγράμματος των σχολείων. Επιπλέον, να σταματήσει το παιχνίδι που παίζουν Διευθύνσεις (Εκπαίδευσης και Περιφερειακή) και Υπουργείο Παιδείας με διαφορετικές εκτιμήσεις για τα κενά, άρα και διαφορετική κάλυψη. Απαιτούμε λύση τώρα!

Οι τρεις σύλλογοι εκπαιδευτικών της Β΄Αθήνας, οι ενώσεις και οι Συλλόγους Γονέων αποφασίσαμε:
Δυναμική Παράσταση στην περιφερειακή Δ/νση (Τσόχα 15) τη Δευτέρα 5 Φλεβάρη στις 14.00
Κηρύχτηκε 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας (13.00-16.00) για όσους συμμετέχουν.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥME ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ – ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ

περισσότερα εδώ