ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΠΑΡΩΔΙΑ

 

Η Α.Σ.Ε. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ( το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ )  χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους μέλη του που απείχαν  από την εκλογική παρωδία της 7ης Νοεμβρίου .

Υπερασπιστήκαμε με τη μαζική μας αποχή ,  το δικαίωμά μας να δρούμε και να σκεφτόμαστε ελεύθερα, να επιλέγουμε εμείς τον τρόπο εκλογής των αντιπροσώπων μας. Υπερασπιστήκαμε τα σωματεία μας από την κυβερνητική παρέμβαση, τον κρατικό έλεγχο και τη νοθεία.

Από αυτή την διαδικασία αποδείξαμε με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο ότι, όταν θέλουν οι εργαζόμενοι, μπορούν να επιβάλουν το δίκιο τους, να κουρελιάσουν τους σχεδιασμούς κάθε κυβέρνησης. Αυτή η μάχη είναι παρακαταθήκη για το μέλλον.

Χαρακτηριστικά  στη  Β΄ Αθήνας από τους 4.129 υπηρετούντες  εκπαιδευτικούς μόνο 280 έστειλαν «τηλε-ψήφο».  Ποσοστό αποχής 96,5% .

Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ακυρώσαμε κάθε προσπάθεια να εισαχθούν τέτοιες νόθες διαδικασίες στα σωματεία μας, συνολικά στο υπόλοιπο Δημόσιο.

Στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που ζούμε, όπως ενωμένοι απαντήσαμε στις εκλογές – παρωδία, έτσι ενωμένοι και τώρα πιο δυνατοί, συνεχίζουμε τον αγώνα για υγεία, μόρφωση και δουλειά με δικαιώματα. Συνεχίζουμε τον μαζικό αγώνα μας για να επιβάλουμε lockdown στην αντιλαϊκή πολιτική:

 

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 14:00 στη συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας για μέτρα προστασίας στα σχολεία, ουσιαστική μόρφωση για όλα τα παιδιά!

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου όλοι στην Πανεργατική απεργία!

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΕΥΔΟΕΚΛΟΓΩΝ Β΄ΑΘΗΝΑΣ

 

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 4.129
ΨΗΦΙΣΑΝ
ΠΥΣΠΕ 268
ΑΠΥΣΠΕ 248
ΚΥΣΠΕ 280