ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΚΛΟΓΕΣ

Με την αποχή μας που ξεπέρασε το 90% στις ψευτοεκλογές της 7ης Νοεμβρίου οι εκπαιδευτικοί ενωμένοι και συσπειρωμένοι απαντήσαμε στον κυβερνητικό αυταρχισμό και ακυρώσαμε στην πράξη τις εκλογές – παρωδία για τα Υ.Σ.. Ο κλάδος  απείχε  καθολικά από τις ηλεκτρονικές κάλπες.

Ακυρώσαμε κάθε προσπάθεια να εισαχθούν τέτοιες νόθες διαδικασίες στα σωματεία μας και  συνολικά στο υπόλοιπο Δημόσιο.

Υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να δρούμε και να σκεφτόμαστε ελεύθερα, να επιλέγουμε εμείς τον τρόπο εκλογής των αντιπροσώπων μας. Υπερασπιστήκαμε τα σωματεία μας από την κυβερνητική παρέμβαση, τον κρατικό έλεγχο και τη νοθεία. Από αυτή την διαδικασία αποδείξαμε με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο ότι όταν θέλουν οι εργαζόμενοι μπορούν να επιβάλουν το δίκιο τους, να κουρελιάσουν τους σχεδιασμούς κάθε κυβέρνησης. Αυτή η μάχη είναι παρακαταθήκη για το μέλλον.

Ως υποψήφιοι της ΑΣΕ δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση θέση αιρετού και καλούμε και τις άλλες  παρατάξεις της Β΄Αθήνας  να δηλώσουν τις παραιτήσεις τους από το αξίωμα ΤΩΡΑ.

9 Νοεμβρίου 2020

Για την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Β΄ Αθήνας

(το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ)

ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (τακτικός αιρετός ΠΥΣΠΕ Β΄ΑΘΗΝΑΣ)     τηλ.6949665631