Η ΔΑΚΕ μετά από 2 μήνες άλλαξε στάση. Συγκρότηση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας “Ο Περικλής”

29/1/2020

Η ΔΑΚΕ μετά από 2 μήνες άλλαξε στάση.

Συγκρότηση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Χτες Τετάρτη 28 Ιανουαρίου  συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας με διαπαραταξιακή – αναλογική –αντιπροσωπευτική συμμετοχή όλων των παρατάξεων που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 27ης Νοέμβρίου.

Εκτιμούμε ότι η εκφρασμένη δυσαρέσκεια των συναδέλφων απέναντι  στη δυσλειτουργία του  συλλόγου μας  εξ αιτίας της μέχρι χτες αυθαίρετης και αντιδημοκρατικής στάσης  της ΔΑΚΕ  και η επίμονη και σταθερή θέση όλων των άλλων παρατάξεων του συλλόγου μας  για άμεση συγκρότηση προεδρείου, με συμμετοχή όλων των παρατάξεων στις θέσεις ευθύνης,  αναλογικά των δυνάμεών τους,  υποχρέωσε τη ΔΑΚΕ να αναλάβει τις ευθύνες της  απέναντι στο  σύλλογο, τους συναδέλφους και την εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για το εκπαιδευτικό κίνημα και την κοινωνία, που βιώνουν μια ολομέτωπη επίθεση.  Εξάλλου το είχαμε γράψει και σε ανακοίνωσή  μας  από την πρώτη στιγμή: «Οι πραξικοπηματικές ενέργειες της ΔΑΚΕ στον Σύλλογο μας δε θα περάσουν»  Λοιπόν, δεν πέρασαν.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους  – και πράγματι ήταν όλοι- που συντάχθηκαν με τη θέση μας , μας υπερασπίστηκαν, αλλά πρώτα από όλα υπερασπίστηκαν την κοινή λογική.

Συναδέλφισσες,οι

Μπροστά μας ανοίγονται δρόμοι διεκδικήσεων και  αγώνα για  την υπεράσπιση των αναγκών και των δικαιωμάτων μας , που απαιτούν αγωνιστική συμμετοχή και ενότητα όλων των συναδέλφων, με προοπτική και δυνατότες Νίκης!

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΙΔΙΟΤΗΤΑΟΝΟΜ/ΝΥΜΟΤηλ: ΣχολείουΚινητόE-mailΠΑΡΑΤΑΞΗ
1ΠΡΟΕΔΡΟΣΤΣΙΡΙΓΟΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ

210-60002116974099815[email protected]Δ.Α.Κ.Ε. Π.Ε
2ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΠΑΠΑΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΟΣ210-65380476973056740[email protected]ΔΙΕΞΟΔΟΣ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
3ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΜΟΥΡΚΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ210-67144976934124265[email protected]ΔΗ.ΣΥ.
4ΤΑΜΙΑΣΓΙΑΝΝΑΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ

210-60140326973676947[email protected]Α.Σ.Ε. – ΠΑΜΕ
5ΜΕΛΟΣΤΣΩΝΗΣ