Ενημέρωση της ΑΣΕ για τη συγκρότηση του ΔΣ του Συλλόγου μας

 

Στις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου μας ζητήσαμε την ψήφο σας για ένα σωματείο το οποίο θα είναι κοντά στον κάθε συνάδελφο  . Ένα σωματείο στήριγμα , οργανωτή και μπροστάρη στους αγώνες  όλων των συναδέλφων .
Με βάση το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών 1η δύναμη σε ψήφους αναδείχτηκε η ΔΑΚΕ ( 3 έδρες ) , 2η  η Διέξοδος ( 2έδρες ) , 3η η ΔΗΣΥ (1έδρα ) , 4η η ΑΣΕ, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ  (1 έδρα ) .

Πάγια θέση της παράταξης μας ,της ΑΣΕ , πανελλαδικά είναι η πρόταση που εκφράζει τον συσχετισμό δυνάμεων ώστε κάθε παράταξη να αναλάβει θέση ευθύνης στο προεδρείο .
Στην πρώτη συνεδρίαση , Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 για τη συγκρότηση του ΔΣ του Συλλόγου μας καταθέσαμε την πρόταση που είναι : να προκύψει αντιπροσωπευτικό -αναλογικό προεδρείο . Η  παράταξη όμως της ΔΑΚΕ κατέθεσε πρόταση να αποκλειστεί η δεύτερη παράταξη (Διέξοδος ) .

Καλούμε όλες τις παρατάξεις :
1) να τοποθετηθούν ευθέως στην πρόταση μας και να ψηφίσουν προεδρείο με βάση τον συσχετισμό δυνάμεων έτσι όπως διαμορφώθηκε στις πρόσφατες εκλογές .
2) να μη σφυρίζουν αδιάφορα και να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους με βάση την αρχή της αντιπροσωπευτικότητας.
Η ΑΣΕ δε θα εμπλακεί σε μικροπαραταξιακά παιχνίδια , σε προσχηματικά εμπόδια που δε βοηθούν τη λειτουργία του ΔΣ και κατ’ επέκταση του Σωματείου .
Σε αυτή την κατεύθυνση για τη σωστή λειτουργία του Σωματείου θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια .

 

 

5/12/2019