Εκλογές του Συλλόγου μας “Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ” 28/11/2018 – Ευχαριστήρια Επιστολή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεκέμβρης 2018

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες κι ευχόμαστε και συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Πέρασε ένας μήνας από τη συνέλευση και τις εκλογές του σωματείου μας κι έστω και με καθυστέρηση θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσες κι όσους μας ψήφισαν είτε από συμπάθεια στα πρόσωπά μας είτε έχοντας πειστεί από τις θέσεις μας και τη στάση μας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στα σχολεία, αλλά και στις δυσκολίες και τις ακυρώσεις που ταλανίζουν το δημόσιο σχολείο.

Ανεξάρτητα από τη μη συμμετοχή μας στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, καθώς φέτος δεν εκλέξαμε εκπρόσωπο, εμείς όπως πάντα θα είμαστε σε όλες τις δράσεις, τις παρεμβάσεις, τις κινητοποιήσεις του συλλόγου μας, του κλάδου μας και με τις μικρές κι ελπίζουμε τις «μεγάλες» δυνάμεις μας –που είναι και το ζητούμενο-  θα βρισκόμαστε ακόμη κι εκεί που δεν μας περιμένουν! 

Άλλωστε, σημασία έχει να συσπειρωθούμε στο σωματείο μας, να δημιουργήσουμε πυρήνες αντίστασης σε κάθε σχολείο, να ανατρέψουμε τη βία και τη βαρβαρότητα της κυβερνητικής πολιτικής κι όλων των πηγών της, ΕΕ, ΔΝΤ, κεφαλαίου.

Και αυτό δεν μπορεί να γίνει από τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά. Είναι υπόθεση ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ.