Για τη στάση ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

με αφορμή περιστατικό που συνέβη σε σχολείο της περιοχής ευθύνης μας, με διευθυντή να προχωράει σε ανάθεση αξιολόγησης σε απεργούς συναδέλφους, εμείς ως ΑΣΕ Περικλή προτείναμε στο ΔΣ να βγει μια ανακοίνωση που να αναδεικνύει το γεγονός και το ρόλο που έπαιξε το σωματείο στην επίλυσή του. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούν και οι συνάδελφοι να αισθάνονται ότι το σωματείο είναι δίπλα τους και τους στηρίζει.

Αντί αυτού ΔΑΚΕ και ΔΗΣΥ που έχουν και την πλειοψηφία στο ΔΣ του Περικλή, σε αγαστή συνεργασία μεταξύ τους, προχώρησαν  σε μια γενικόλογη ανακοίνωση – ενημέρωση ή οποία ούτε αναδεικνύει την παρέμβαση του σωματείου σε ένα τόσο σοβαρό θέμα ούτε μεταφέρει σωστά την εικόνα που επικρατεί  στα σχολεία μας.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Είναι ευθύνη μας να συσπειρωνόμαστε στο σωματείο και να το στηρίζουμε επιλέγοντας εκείνες τις δυνάμεις που με σταθερότητα και υπευθυνότητα προασπίζονται τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών και τα μορφωτικά των μαθητών μας.

Συνεχίζουμε τον νικηφόρο αγώνα ενάντια στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση! Από την εικόνα που έχουμε μέχρι αυτή τη στιγμή 27 σχολεία στην περιοχή ευθύνης μας είναι σε αποχή!

Συλλογικά και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα απαντάμε με καθολική συμμετοχή στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από την αξιολόγησή τους