Βραδιά μουσικού θεάτρου με τον Σύλλογό μας

«Δεν ονειρευόμαστε κάτι για να γίνει, ονειρευόμαστε για να κοιτάμε ψηλά!»

Ο Σύλλογός  μας διοργανώνει  την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022  βραδιά μουσικού θεάτρου με την παρακολούθηση της μουσικοθεατρικής παράστασης  «Κοινή ησυχία» του Οδυσσέα Ιωάννου σε σκηνοθεσία Ελένης Ράντου,  στο Θέατρο Διάνα  στις 8:30 μ.μ.

Ενα μουσικό ταξίδι με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον   Οδυσσέα Ιωάννου με συνοδοιπόρους στη σκηνή τους ηθοποιούς Σοφία Πανάγου και  Δημήτρη Καπετανάκο.

Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη, Μουσική Διεύθυνση: Ανδρέας Αποστόλου Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Η μουσική ερμηνεύεται ζωντανά από 5 μουσικούς : Ανδρέας Αποστόλου: Πιάνο

ενορχηστρώσεις, Μαίρη Μπρόζη: Βιολί-τραγούδι/ Βαγγέλης Πατεράκης: Μπάσο/ Στέφανος Δημητρίου: Κρουστά/ Γιάννης Αυγέρης: Κιθάρες

Στην πρώτη του θεατρική συνάντηση με την Ελένη Ράντου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει σπουδαία τραγούδια, κάποια από το προσωπικό του ρεπερτόριο και άλλα από την ακριβή κληρονομιά του ελληνικού τραγουδιού, ενώ το κείμενο του Οδυσσέα Ιωάννου είναι ένα αισιόδοξο κείμενο για τα χαμένα μας  όνειρα, τις ματαιωμένες προσδοκίες μας και για την ομορφιά της ζωής.

Μας προτρέπουν «να αρχίσουμε ξανά να λέμε πιο όμορφα πράγματα», να ξεφύγουμε από την «Κοινή ησυχία»…

Θέατρο Διάνα,  Ιπποκράτους  7,   Αθήνα

Ο σύλλογός   εξασφάλισε μειωμένη τιμή εισιτηρίου Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ (από 18€)

Ώρα προσέλευσης: 8:10μμ

Ώρα έναρξης: 8:30μμ

Για κράτηση  θέσεων  με  ταυτόχρονη  προπληρωμή  του  εισιτηρίου

στα γραφεία του συλλόγου (Γιαβάση 7, Αγία Παρασκευή)

Τετάρτη 30/3,

Πέμπτη  31/3                                   από τις 6 – 8 μ.μ.

Τρίτη 5/4

Τηλέφωνα   επικοινωνίας:  Παπασπύρου Νίκος 6973056740, Γιανναρά Γεωργία 6973676947

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Tο Θέατρο ΔΙΑΝΑ λειτουργεί ως αμιγώς covid free  κλειστός χώρος, μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες με πιστοποιητικό σε ισχύ.

Απαραίτητα κατά την προσέλευση των θεατών είναι η αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.