ΑΣΕ ΠΑΜΕ – Αυθαιρεσίες διοίκησης στον ΣΕΠΕ ΠΕΡΙΚΛΗ

Συναδέλφισσες/Συνάδελφοι,

Ακόμη μία φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με τον αυταρχισμό πάνω στον οποίο χτίζεται το σχολείο του μέλλοντος. Πολλές οι καταγγελίες που έρχονται από συναδέλφους για αντιδημοκρατικές και αυθαίρετες συμπεριφορές στα σχολεία τους.

Η διοίκηση χρησιμοποιώντας  όλο το θεσμικό πλαίσιο που της δίνεται από το ν. 4823/2021 που ψηφίστηκε τον Αύγουστο καταπατά κάθε δημοκρατική έκφραση των συλλόγων διδασκόντων των σχολείων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το 11ο Δ.Σχ. Χαλανδρίου, στο όποιο ο διευθυντής αυθαιρετεί μη κάνοντας σεβαστές τις αποφάσεις του συλλόγου διδασκόντων σε σχέση με τον Προγραμματισμό του Εκπαιδευτικού Έργου.

Εμείς σαν ΑΣΕ στηρίζουμε τους συναδέλφους απέναντι σε αυτές τις συμπεριφορές, τους καλούμε να ενημερώνουν το σωματείο και να μην υποκύπτουν στην τρομοκρατία της διοίκησης.

Καλούμε τους συναδέλφους διευθυντές να σταθούν δίπλα στον αγώνα που δίνει ο κλάδος, σεβόμενοι τις συλλογικές διαδικασίες.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Απέναντι στον αυταρχισμό, μόνη πραγματική δύναμη είναι ένα ζωντανό και μαχητικό σωματείο.

Ενισχύουμε το σωματείο μας συμμετέχοντας μαζικά στις συλλογικές διαδικασίες

Όλοι στην ΓΣ του συλλόγου στο 12ο  ΔΣ Χαλανδρίου στις 26/11 ώρα 17.30 και στις εκλογές στο ίδιο σχολείο στις 27/11 από τις 09.00-14.00

Αθήνα 24/11/2021