ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΕ – ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που με την ψήφο τους στήριξαν την ΑΣΕ – ΠΑΜΕ στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι στις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές των κυβερνήσεων. Στις χθεσινές εκλογές, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, στήριξαν τις συλλογικές διαδικασίες του συλλόγου αναδεικνύοντας το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών σε 2η δύναμηεκλέγοντας 2 εκπροσώπους στο Διοικητικό Συμβούλιο, με μόλις 5 ψήφους διαφορά από την πρώτη.

ΕΔΡΕΣ

0

207

1

Οι δυνάμεις που συσπειρώνονται στα ψηφοδέλτια της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών, μαζί με όλους τους εκπαιδευτικούς, υπερασπιζόμαστε το δημόσιο σχολείο. Ένα σχολείο που να μορφώνει και όχι να εξοντώνει. Ένα σχολείο που να απαντά στις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των μαθητών. Το σχολείο που ο εκπαιδευτικός θα μπορεί πραγματικά να αφοσιωθεί στον παιδαγωγικό του ρόλο και όχι να εξουθενώνεται συμπληρώνοντας φόρμες και κουτάκια  ή να εξυπηρετεί επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ο σύλλογος είναι το σπίτι μας και η δύναμη βρίσκεται στα χέρια μας, στους δικούς μας αγώνες μας όχι στις πολιτικές που μας τσακίζουν. Συνεχίζουμε όλοι μαζί με στόχο την ανατροπή των συσχετισμών στην Ομοσπονδία στις εκλογές του Ιουνίου. Η δύναμή μας βρίσκεται στη συσπείρωση στα σωματεία μας, στη συμμετοχή, την οργανωμένη δράση μέσα από τις συλλογικές  αποφάσεις. Δίνουμε μαζικά το μήνυμα της διεκδίκησης και του αγώνα.

28/11/2021