Ανακοίνωση των αιρετών της Α.Σ.Ε Π.Ε. στη Β’ Αθήνας για τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών δασκάλων Παράλληλης Στήριξης

 

Η ΑΣΕ καταγγέλλει τη διαδικασία τοποθέτησης των συναδέλφων αναπληρωτών στη «βιαστική» προσπάθεια της διοίκησης να λειτουργήσει άμεσα όλες τις σχολικές μονάδες στα πλαίσια της κανονικότητας.

            Με βάση το ζήτημα που προέκυψε με τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης, ο αιρετός του ΠΑΜΕ απαίτησε να γίνει η διαδικασία από την αρχή. Συγκεκριμένα ζήτησε να ανακληθούν οι τοποθετήσεις που έγιναν, να ανακοινωθούν πάλι όλα τα κενά και τότε οι συνάδελφοι αναπληρωτές να υποβάλλουν ξανά τη δήλωση των σχολείων, έτσι ώστε να διορθωθούν τα λάθη που είχαν γίνει στον πίνακα που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.   Χρειάζεται να γνωρίζουν οι συνάδελφοι ότι οι τοποθετήσεις των αναπληρωτών πραγματοποιούνται με απόφαση του Διευθυντή εκπαίδευσης. Οι αιρετοί δεν μπορούν να παρέμβουν στη διαδικασία αυτή, απλώς ελέγχουν στη συνέχεια αν έγιναν σωστά οι τοποθετήσεις.

Ως Α.Σ.Ε ζητάμε να δοθεί πλήρης εικόνα των κενών που καλούνται να τοποθετηθούν οι εκπαιδευτικοίκαι να τηρείται η σειρά στη διαδικασία τοποθετήσεων.

Απαιτούμε η δήλωση και η τοποθέτηση των συναδέλφων αναπληρωτών να γίνει με πλήρη διαφάνεια και με βάση τα  νόμιμα κριτήρια και να μην καταστρατηγηθούν τα δικαιώματά τους.

Καλούμε τους συναδέλφους συσπειρωμένους στα σωματεία τους να βρίσκονται σε ετοιμότητα για άμεση παρέμβαση.

 

Παρασκευή 13/09/2019

 

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Β΄ Αθήνας                                                                 

    (το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ)

ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (τακτικός αιρετός ΠΥΣΠΕ Β΄ΑΘΗΝΑΣ)     τηλ.6949665631

Email: sardelis65@yahoo.gr

ΛΙΑΚΟΥ  ΝΤΙΑΝΑ (αναπληρωματική αιρετή)   τηλ. 6944797461

Email: dianaliakou@gmail.com