Ανακοίνωση ΑΣΕ για τα αποτελέσματα των εκλογών για αντιπροσώπους ΔΟΕ 2022

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που με την ψήφο τους στήριξαν την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι στις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές των κυβερνήσεων και στη στάση των πλειοψηφιών στην Ομοσπονδία. Στις εκλογές της 16ης Ιουνίου, ένα σημαντικό μέρος συναδέλφων στήριξαν τις συλλογικές διαδικασίες και το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών, δίνοντάς μας όχι μόνο τη μεγαλύτερη άνοδο σε ποσοστό, αλλά αναδεικνύοντας την ΑΣΕ μοναδική δύναμη με άνοδο και σε απόλυτο αριθμό ψήφων σε σχέση με το 2019, παρ’ όλη τη μείωση στη συμμετοχή. Αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα για την οργάνωση του αγώνα μας, απέναντι σε ψευτοδιλήμματα και ψευδοριζοσπαστισμούς.

ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΔΟΕ

46 10,27%

ΡΩΓΜΗ

6,83

Ο συσχετισμός δυνάμεων στην Διδασκαλική Ομοσπονδία είναι καθοριστικός για την κατεύθυνση του κλάδου και την οργάνωση του αγώνα. Στον Περικλή η μάχη που δόθηκε δίνει το στίγμα της επόμενης μέρας. Τα μηνύματα σε πανελλαδικό επίπεδο είναι ενθαρρυντικά και μένει να κριθεί το τελικό αποτέλεσμα μέσα στο συνέδριο.

Από το ψηφοδέλτιό μας εκλέγονται 2 αντιπρόσωποι  για το συνέδριο της Ομοσπονδίας που θα πραγματοποιηθεί τέλος Ιουνίου:

Γιανναρά Γεωργία

Βαμβακούση Μαρουλία

Διαβεβαιώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στους αγώνες του κλάδου μας  και του εργατικού λαϊκού κινήματος.

18/06/2021

Η ανακοίνωση σε pdf