ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ PISA ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι ,

Δεν  μας προκαλεί καμιά εντύπωση η προσφυγή της πολιτικής ηγεσίας του

Υπουργείου Παιδείας για μια ακόμα φορά ενάντια στους μαχόμενους εκπαιδευτικούς για την προκήρυξη πανελλαδικής στάσης εργασίας την ημέρα των διαγνωστικών εξετάσεων τύπου PISA . Αντίθετα η στάση του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης φανερώνει τον φόβο τους. Το Υπουργείο επικαλείται τον αντισυνδικαλιστικό – αντιαπεργιακό ν. Χατζηδάκη και σέρνει για άλλη μια φορά τους εκπαιδευτικούς στα δικαστήρια.

Μετά τη προσφυγή της υπουργού Παιδειας Κεραμέως στα δικαστήρια, η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ με απόφασή της (Α.Π. 124/17-5-2022) κηρύσσει πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022, από τις 8:00πμ έως 11:00πμ, για τους

εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ταυτόχρονα είναι σε ισχύ η απόφαση του συλλόγου μας (Α.Π.77/15-5-22) με την οποία κηρύσσει επιπλέον διευκολυντική στάση εργασίας από 1-3 ώρες δηλαδή από 4η έως 6η διδακτική ώρα και κινητοποίηση έξω από τα σχολεία – εξεταστικά κέντρα του συλλόγου μας.

Όλες και όλοι αύριο ώρα 8 π.μ. έξω από τα εξεταστικά κέντρα:

1ο Δημ. Σχολείο Χολαργού, Περικλέους 53

11ο Δημ.Σχολείο Χαλανδρίου, Κρίνων 24 και Κριεζή

12οΔημ.Σχολείο Χαλανδρίου, Ιωαννίνων 38 και Ταϋγέτου

16ο Δημ.Σχολείο Χαλανδρίου, Γ. Παπανικολάου 2

Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και είναι αγώνας όλων μας!

Υπερασπίζουμε το δημόσιο σχολείο

Δεν υποχωρούμε! Συνεχίζουμε αποφασιστικά!