Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας – Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου , 6 μ.μ. στο 12ο Δ.Σχ. Χαλανδρίου

4-2-2

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σας καλεί στην έκτακτη Γενική Συνέλευση  που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 6 μ.μ.  στο 12ο Δ.Σχ. Χαλανδρίου να συζητήσουμε για την κατάσταση που διαμορφώνεται στα σχολεία μετά το άνοιγμά τους χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο προστασίας, την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική των ταξικών φραγμών, της αξιολόγησης σχολείων και εκπαιδευτικών, των εξετάσεων τύπου PISA, για την θωράκιση της δημόσιας παιδείας και υγείας ώστε να λειτουργήσουν τα σχολεία με ασφάλεια και τη γενικότερη πάλη των εκπαιδευτικών σωματείων, σε συνεργασία με το ευρύτερο εργατικό κίνημα, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της ακρίβειας, της λιτότητας, της ανεργίας και του αυταρχισμού, για την κατάργηση στην πράξη του νόμου Χατζηδάκη.