6 2011

Πρσκληση της εκδλωσης

Αφσα της εκδλωσης

Φωτογραφικ Υλικ

Τη Δευτρα 6 Ιουνου 2011 η χορευτικ και μουσικ ομδα του Συλλγου Εκπαιδευτικν «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ», οργνωσε για δετερη συνεχμενη χρονι χορευτικ και μουσικ εκδλωση στο Θατρο Ρεματις Χαλανδρου.

Απ νωρς καταλβαμε τι στις 9 το βρδυ που θα ρχιζε η παρσταση το θατρο θα ταν γεμτο, πως και γινε.

Η εκδλωση ρχισε με τη χορευτικ ομδα που χρεψε τρεις παραδοσιακος και δυο λακος χορος. Την ομδα αποτελοσαν οι εξς συνδελφοι: Ευαγγελα Μτικα, Κλημεντα Σοτη, Βαγγλης Μακρς, Στλλα Παπαρδου, Γιτα Καμπσου, Θανσης Θεοδρου, Γιτα Κεσοδη, Παναγιτης Τσνης, Γιννα Μορκου, Βασλης Φουρτονης, φη Μνου και η Ρνια Ποντικο η οποα δδαξε αφιλοκερδς στην ομδα τους χορος λη τη χρονι.

Ακολοθησε η παιδικ χορωδα της Δημοτικς Εντητας Παλλνης και του 3ου Δημ. Σχολεου Γρακα, υπ την καθοδγηση της Μαριννας Φερετζκη.

Τλος η Μουσικ Ομδα του Συλλγου μας παρουσασε να μουσικ αφιρωμα στον ποιητ Νκο Γκτσο.

Η μουσικ ομδα αποτελεται απ τους εξς συναδλφους: Αλεξπουλος Δημτρης (κιθρα-τραγοδι), Βιτσικουνκη Μαρα (τραγοδι), Δημητρακπουλος Χρστος (κρουστ), Κωνσταντακπουλος Δημτρης (μπουζοκι – τραγοδι), Μανκας Κστας (βιολ), Παπαβρντος Βασλης (τραγοδι), Ττσιος Στργιος (τραγοδι), Τζανετουλκου Ιουλα (πινο) και Φερετζκη Μαριννα (τραγοδι).

Ανγνωση κειμνων και απαγγελα ποιημτων απ τη συνδελφο κα ηθοποι Λνα Φραγκολη.

Η εκδλωση νοιξε με καλωσρισμα και χαιρετισμ απ τον Πρεδρο του Συλλγου μας Γιννη Μπλεση. Ακολοθησαν σντομοι χαιρετισμο απ τον Αντιπεριφερειρχη Βορεου Τομα Αθηνν κ. Κστα Μανιτη και το Διευθυντ της Β’ Διεθυνσης Αθνας κ. Παρασκευ Βεντρη.

Την εκδλωσ μας τμησαν με την παρουσα τους ο Δμαρχος Χαλανδρου κ. Γιργος Κουρσης καθς και ο Πρεδρος του Δημοτικο Συμβουλου κ. Γιργος Θεοδρου, ο πρην διευθυντς της Β’ Διεθυνσης Αθνας κ. Σταρος Χαραλμπους, ο Αιρετς του Συλλγου μας Γιννης Λογοθτης, καθς και η υποψφια Βουλευτς του ΠΑΣΟΚ κα Δρα Παπαδκη.

Φωτογραφες απ την εκδλωση